top of page

Match made in heaven!

MIJN GEMEENTE FINANCIERT

DE SAMENLEVINGSDIENST

Waarom?

Is investeren in jeugd een prioriteit in uw gemeente? Gelooft u in de capaciteiten en talenten van elke jongere? Geef dan de Samenlevingsdienst een financieel duwtje in de rug. Uw financiële ondersteuning kan naar vormingen gaan, een solidair project in uw gemeente of naar de Samenlevingsdienst van één of meerdere jongeren in uw gemeente.

Uw voordelen?

Bovenop de voordelen die u geniet bij de drie andere niveaus, wordt u uitgenodigd op al onze officiële evenementen (slotceremonie, conferenties, Algemene Vergadering).

We benadrukken uw steun ook in

onze communicatie naar de media.

En u ontvangt enkele exemplaren van

het T-shirt van de Samenlevingsdienst!

Hoe?

Uw gemeente kan de werking van de Samenlevingsdienst op verschillende manieren financieel ondersteunen. Hieronder volgen enkele voorbeelden, afhankelijk van de omvang van de financiering:

1. Uw gemeente ondersteunt de promotie van de jongeren in de Samenlevingsdienst door de financiering van de T-shirts die elk van de jongeren zal ontvangen en dragen.

Bijdrage: €500.

Wij bieden op onze website zichtbaarheid aan de gemeente als financiële partner (logo + vermelding "met de steun van de gemeente...") en een publicatie van de gemeentelijke steun op onze sociale netwerken.

 

2. Uw gemeente financiert een projectdag voor 25 jongeren (busvervoer, catering, materiaalkost, enz.) of het Europees eerste hulpcertificaat (BEPS) van het Rode Kruis.

Bijdrage: €1500.

Naast de zichtbaarheid op onze website en een publicatie van de gemeentelijke ondersteuning op onze sociale netwerken, bieden wij u een roll-up aan met de steun van de gemeente voor de Samenlevingsdienst.

 

3. Uw gemeente financiert de deelname van een jongere aan de Samenlevingsdienst voor een periode van zes maanden, met een bijdrage van €6000.

Naast de zichtbaarheid op onze website, een publicatie van de gemeentelijke steun op onze sociale netwerken en een roll-up, wordt het college uitgenodigd voor de slotceremonie van de Samenlevingsdienst in het Federaal Parlement en wordt de burgemeester uitgenodigd om de jongeren hun certificaten van deelname aan de Samenlevingsdienst te overhandigen.

 

Wenst u meer informatie over de mogelijkheden, dan spreken we graag met u af. Contacteer ons via 

campagne@samenlevingsdienst.be 

of op het nummer +32 489 27 58 67.

Andere opties

De Samenlevingsdienst financieren
bottom of page