top of page

Big Boost!

MIJN GEMEENTE WORDT

GAST-

ORGANISATIE

Waarom?

De Samenlevingsdienst is een win-win-win: voor de jongere, de gastorganisatie en de doelgroepen van de projecten. Meer lokale projecten betekent een beter (lees: aansluitend bij de interesses en makkelijk bereikbaar) aanbod voor onze jongeren!

Hoe?

Een Samenlevingsdienst-project binnen jullie eigen stads- of gemeentediensten starten?

Dat kan! Lijkt het u wat om 6 maanden lang te kunnen rekenen op de ondersteuning en inbreng van een jongere? Fijn! We maken graag tijd vrij om samen met u de inhoud van het Samenlevingsdienst-project te bepalen en

een partnerovereenkomst op te stellen.

Neem hiervoor contact met ons op via het nummer +32 489 27 58 67 of mail naar campagne@samenlevingsdiest.be

en geef 3 mogelijke data op voor een afspraak.

Wij zorgen ervoor dat er binnenkort een jongere bij u van start gaat!

Wie?

De voorgestelde projecten moeten in het belang van de gemeenschap zijn. Een woonzorgcentrum beheerd door het OCMW, een gemeentelijke kinderopvang, een bibliotheek, een cultureel centrum: dit zijn allemaal mogelijke plekken voor een mooi Samenlevingsdienst-project!

Voorbeelden van bestaande projecten

vindt u hier en hier

Uw voordelen?

U wordt volwaardig lid van het Platform voor de Samenlevingsdienst. U wordt uitgenodigd op alle officiële momenten van het Platform (slotceremonie voor de Samenlevingsdienst-jongeren in het Parlement, conferenties, Algemene Vergadering). We maken uw lokaal project bekend via onze website, nieuwsbrief en persbericht naar alle regionale media.

We organiseren een kennismakingsgesprek met onze jongere, we leiden een medewerker binnen uw organisatie op tot mentor van de jongere

en volgen de samenwerking van dichtbij op.

Andere opties

bottom of page